Home   Cine suntem

Cine suntem

Cine suntem noi?

banner beton amprentatSuntem o echipa cu mai mult de 10 ani de experienta in acest domeniu (beton amprentat), prima oara am luat contact cu pavajul din beton amprentat la inceputul anilor 2000 in Spania, unde acest tip de pavaj este probabil unul din cel mai utilizat pavaj in pavarile exterioare deoarece este mult mai ieftin decat clasicele metode de pavare: gresie, lemn, caramida, granit, piatra cubica sau roca minerala.

In anul 2002, am lucrat ca muncitori necalificati in pavaje din beton amprentat la diferite firme din Spania, iar dupa sapte ani, din anul 2009 ne-am format propria echipa de profesionali in beton amprentat,  cu care am lucrat in intreaga Spanie. In anii 2010, dupa ce am invatat toate secretele pavajului din beton amprentat, ne-am intors in Romania si am decis sa formam propria echipa de profesionali in beton amprentat.

Consideram ca increderea din partea clientilor este unul din factorii cei mai importanti care contribuie la bunul mers al afacerii noastre. Avantajele unei relatii sincere si corecte pe o astfel de baza sunt evidente, de aceea îi dam importanta maxima.

Acordam cea mai mare atentie incadrarii in termenele convenite pentru proiectul la care lucram. Intelegem foarte bine insemnatatea factorului timp, si ne coordonam activitatea cu cea mai mare exactitate, astfel dam clientilor nostri posibilitatea sa isi calculeze cu precizie resursele si sa nu inregistreze amanari sau intarzieri in activitatea lor.
Raportul calitate/pret, rapiditatea executiei lucrarilor, gradul ridicat de finisaje, calitatea deosebita a materialelor utilizate sunt doar cateva dintre motivele care ar trebui sa va convinga sa alegeti o colaborare cu firma noastra.

Suntem profesionali in lucrari cu beton amprentat.