Home   Noutati despre beton amprentat   Idei de decorare a curții folosind Beton Amprentat

Idei de decorare a curții folosind Beton Amprentat

Idei de decorare a curții folosind Beton Amprentat

Betonul decorativ sau amprentat este o ustensilă la îndemâna oricui, prin care se pot crea adevărate opere de artă, în materie de decorare a curții, camerelor sau a trotuarelor. Dovadă a acestui fapt stau nenumărate locuri din lume, incluzând pietre, trotuare sau case, care au folosit beton amprentat pe post de element principal de decor.

Lucrare beton amprentatDacă aveți o curte și doriți să îi dați un aer de prospețime, folosind beton amprentat, posibilitățile sunt nenumărate. De exemplu, puteți asfalta aleile în culori care să contraste puternic cu natura din jur sau cu nuanțele aflate pe casă, pentru a oferi întregului ansamblu un aer modern, sau puteți să folosiți aceeași gamă de culori si modele, atât pentru casă cât și pentru căile de acces. O idee îndrăzneață este folosirea de beton amprentat în culorile curcubeului, pentru drumul ce duce la ușa principală a casei, sau inscripționarea unor mesaje motivaționale, care vă vor lumina ziua, în drumul spre muncă.

De asemenea, puteți folosi beton amprentat pentru delimitarea spațiilor dintr-o grădină sau o cameră, cel puțin în ceea ce privește efectul psihologic. De exemplu, zona pisciei poate fi asfaltată într-o culoare albă, care să contrasteze puternic cu cea a apei sau, dimpotrivă, poate să prelungească efectul vizual, printr-o culoare asemanătoare cu cea în care a fost pictată piscina. Apoi, spațiul de joacă pentru copii poate fi asfaltat folosind beton amprentat în culori vii și optimiste, astfel încât timpul petrecut în acestea să fie unul într-adevăr fericit. De asemenea, puteți avea o culoare predominant verde, chiar și în lunile mohorâte ale iernii, dacă veți asfalta aleile cu beton amprentat în nuanțe ale naturii. Orice ați alege, țineți cont că posibilitățile de decorare oferite de către noi sunt nelimitate, astfel încât ar fi păcat să nu profitați de acest avantaj și să optați pentru un decor comun.

Comments are closed.
Suntem profesionali in lucrari cu beton amprentat.